עגבניות צלויות מתובל איטי עם פילה של אנשובי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אנשובי, כל עשבי תיבול שאתה אוהב, pomodori אל forno con le acciughe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עגבניות צלויות מתובל איטי עם פילה של אנשובי, פילה קלוי איטי של מיונז בשר ובזיליקום פרמזן, ו כתף חזיר צלויה איטית עם רוטב תפוחים מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
זו עונת העגבניות, אז תשמרו על פשטות בזמן הבישול. אין צורך לעשות רטבים כבדים עם כל אלה עגבניות מדהימות כי הם מתפוצצים עם טעם-לנסות מתכון פשוט 5 מרכיב עם עגבניות קלוי איטי, עשבי תיבול, המון שמן זית ומעליהם פילה של אנשובי! מתכון זה הוא ישר מחוף הים של Le Marche, שבו אכלנו לראשונה antipasto טעים זה ב Numana.ביום קיץ חם, אנחנו שומרים על תנור המטבח כבוי & לעשות את אלה בתנור האש שלנו עץ בחוץ!עגבניות קלויות עם אנשובי
פומודורי אל forno con le acciugheserve 44 עגבניות עגולות (אנחנו גדלים & להשתמש grappolo עבור צלחת זו)קומץ קטן של כל עשבי תיבול טריים שאתה אוהב, קצוץ - אנו משתמשים אורגנו אבל אתה יכול גם להשתמש בזיליקום, טימין, וכו'.מלח & peppergood איכות זית כתית מעולה oil8 פילה אנשובי באיכות גבוהה, (אנו משתמשים אנשובי מ Sardegna ארוז במלח)מחממים תנור ל 150 C או 280 F
חותכים את 3rd העליון את העגבניות & להשליך העליון.
מניחים עגבניות על מגש אפייה, מרופדות בנייר קלף.
מפזרים בנדיבות עם מלח, פלפל ועשבי תיבול.
טפטוף עם כמות נדיבה של שמן זית.
מניחים בתנור במשך 4-6 שעות בהתאם לגודל העגבניות שלך. מדי פעם אתה עובר את המטבח, משחיל את העגבניות במיצים ושמן זית במחבת.ברגע העגבניות מצטמקות קצת & להתחיל להיראות יבש, הם מוכנים. הם עדיין צריכים להחזיק את הצורה שלהם & לא להיות דייסה.
הסר מהתנור, מעל כל עגבנייה עם פילה אנשובי שלם.
מגישים חם או טמפרטורת חדר עם שמן זית מחבת האפייה טפטף מעל.