עגבניות קלויות בלסמיות וטוגנים גבינת עיזים
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, חומץ בלסמי, קרקרים מחיטה מלאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות, כריך גבינת עגבניות ועז עם רסס בלסמי, ו קרוסטיני תות בלסמי קלוי וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 ° F. בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', לזרוק את העגבניות עם חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם עד מצופה.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד העגבניות רכות, רועד את המחבת מדי פעם.
בקערה קטנה, מועכים את השעועית והשמן כדי ליצור משחה עבה. מעל כל קרקר עם ממרח שעועית לבנה, 2 עגבניות חמות, קומץ גבינה, ו 2 עלי ארוגולה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הדיאטה העולמית בת ה-5 פקטור של הארלי פסטרנק, M.Sc ולורה מוזר. זכויות יוצרים © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc ולורה מוזר. Published by Ballantine Books. כל הזכויות שמורות.הארלי פסטרנק, M.Sc., הופיע בתוכנית וינפרי אופרה, טיירה בנקס Show, אקסס הוליווד, אקסטרה, VH1, E! והרבה פעמים בתוכנית הבוקר. הוא בעל תואר שני בפיזיולוגיה של התעמלות ומדעי התזונה ותואר בהצטיינות בקינסיולוגיה. הוא גם מוסמך על ידי המכללה האמריקאית לרפואת ספורט והחברה הקנדית לפיזיולוגיה של פעילות גופנית. הוא גר בלוס אנג ' לס, קליפורניה.