עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינה אי קאבולו רוסו אלה
עגל בסגנון טריאסטה, עם כרוב אדום: סקאלופין אלה טריסטינן א קאבולו רוסו אלה דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 715 קלוריות. אם יש לכם בצל, ביצה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחים האדומים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחי קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: קציצות עגל עם מרווה, סלטימבוקן בסגנון רומני אלה רומנה, כיסי עגל בסגנון ואלה ד ' אוסטה: פורטפוגלי אלה ולדוסטנה, ו ג'וטה טריסטינה (שעועית ומרק כרוב כבוש מטריאסטה).
הוראות
1
מתבלים את פרוסות העגל במלח ופלפל ומחפרים תחילה בקמח, אחר כך בביצה, ואז בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מניחים את פרוסות העגל בתבנית ומבשלים 3 דקות בצד הראשון. בינתיים ממלאים כל אחד מהזיתים בכמה מהצלפים, עוטפים אנשובי סביב כל זית ומניחים בצד. סובבים את חתיכות העגל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מוסיפים יין למחבת ומנערים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מוסיפים חמאה ומנערים מחבת לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מניחים זית עטוף על כל נתח בשר, כמו גם פרוסת לימון אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בלילת לחם תירס
מים כדי לאפשר
7
מגישים עם הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
8
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל והגרגר. מבשלים עד שהם רכים ושחומים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ספק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מוסיפים את הכרוב, היין והחומץ, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים 20 דקות נוספות ואז מגישים חם.