עגל ותרד מוקרם
עגל תרד מוקרם דורש כ 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 147 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו מוקרם " תרד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בין יריעות של נייר שעווה, עגל קילו לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. לנצח ביצה עם תיבול הבית. טובלים עגל בביצה, ואז טובלים פירורי קרקר ריץ.
לטגן בשמן מחומם במשך כ 2 דקות בכל צד על חום בינוני.
יוצקים יין למחבת ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מוסיפים בצל קצוץ ותרד טרי למחבת וקמח עד שהתרד נעשה, 2 עד 3 דקות (לא מבשלים יתר על המידה).
הוסף קרם, אם משתמשים, ולהמשיך לטגן במשך 1 יותר דקות או עד חם. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים כרצונך ומגישים מן המגש ליד השולחן. אם אתם מחפשים לקצץ בקלוריות, אל תוסיפו את השמנת.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.