עדשים איטיים לבישול ומרק תרד עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו עדשים איטיים לבישול ומרק תרד, מרק עדשים איטי לבישול, ו מרק עדשים לבנוני איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שום רסק עגבניות; לבשל 1 דקה. תערובת כפית לבישול איטי. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט תרד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 שעות. השליכו את עלי המפרץ. מערבבים בתרד ממש לפני ההגשה.