עוגות חול
עוגות חול הן צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה לבנה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות חול, עוגות חול, ו עוגות חול.
הוראות
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, מבשלים חמאה עד חלקיקים על תחתית מחבת וקצף שצף על חמאה מומסת להפוך בצבע ענבר וריח קלוי( תערובת עשויה בועה למעלה), 5 עד 6 דקות.
בואו מגניב לפחות 10 דקות.
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת שקדים וסוכר לאבקה עדינה (אם משתמשים בבלנדר, להעביר לקערה). לגרד חמאה משחימים לתוך מיכל עם אגוזים וסוכר; להוסיף ביצה לבן, וניל, תמצית שקדים, וקמח. מערבולת או מערבבים עם מזלג עד מעורבב (הבצק יהיה דביק).
עבור עוגות פטיט, להשתמש 2 1/2 אינץ ' מחבתות עגולות טארט (על 3/4 ב. עמוק; 2-קיבולת כף), רירית כל אחד עם כ 1/2 כפות בצק.
עבור עוגות בגודל עוגייה, להשתמש מחבתות טארט עגול 3 אינץ (על 1 1/4 ב. עמוק; 5-קיבולת כף), רירית כל אחד עם כ 3 כפות בצק.
עם קצות האצבעות, לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבתות (nonstick או רגיל), סומק עם חישוקים. הגדר מעט זה מזה במחבת רדודה, שטופה (10 על 15 ב.).
אופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד שעוגות משחימים בעושר בקצוות ומעט חיוורים יותר במרכז, 25 עד 35 דקות; עוגות קטנות חומות מהר יותר, אז להתחיל לבדוק אותם מוקדם. (אם אתה מעדיף טארטים מעט רך, אופים רק עד הקצוות הם חום זהוב, 20 עד 30 דקות.) הטארטים מתנפחים במרכז כשהם מבשלים, ומשאירים רק דיכאון קטן.
מחבתות העברה למתלה ולתת לעמוד עד טארטים חמים אבל נוח לגעת, 5 עד 8 דקות. ואז להפוך מחבת אחת בכל פעם על משטח שטוח לסחוט בעדינות, הקשה בעדינות רבה. אם טארט לא נופל, לשחרר בקלות עם קצה של סכין חדה.
תזונת alanalysis לכל 2 1/2 אינץ ' טארט.