עוגות חמאה
מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 607 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמרים, סוכר חום בחוזקה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגות פודינג חמאה, עוגות חמאה, ו עוגות Pecan-Buttermilk הלבשה (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידת כוס, מוסיפים את המים החמים, מערבבים בשמרים ואת כפית 1/2 של סוכר ולתת לפרוח עד קצף, על 10 עד 15 דקות.
מערבבים את קמח התירס, קמח, מלח וסוכר חום בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת השמרים לתוך מרכיבים יבשים.
שלב את חלב החמאה וביצים באותה כוס מדידה המשמשת את השמרים, ולהוסיף אותו לתערובת השמרים והקמח.
מערבבים היטב עם מקצף. להפריש במשך 10 דקות.
במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה, להוסיף 1/3 של השמן כף חמאה וחום עד חם. מצקת 2 אונקיות של הבלילה לכל עוגה לתוך המחבת, לבשל במשך 2 עד 3 דקות, להעיף, ומבשלים 2 דקות יותר.
הסר את העוגה לצלחת מרופדת מגבת, ואז מפזרים קלות עם מלח ים. חזור עם הבלילה הנותרת, הוספת שמן וחמאה נוספים לכל אצווה. מסדרים את עוגות המעדר על מגש הגשה ומגישים מיד עם חמאה מולסה חמה.
בקערה קטנה, להכות את החמאה עם מערבל יד עד אור שמנת.
מוסיפים את המלח, קאיין, ומולסה ומערבבים היטב.
טיפ גיא: אם יש לך זמן, להפוך את תערובת החמאה החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור אותו לתוך גליל. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, על 1 שעה. חותכים לתוך סיבובים 1/4 אינץ ומגישים עם עוגות מעדר.