עוגות טופי דביקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארטים טופי דביק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1220 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, קמח, חמאה, תמצית vanillan. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
עבור המילוי, לשים את התאריכים הקצוצים וחלב במחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפריש במשך 30 דקות.
כדי להפוך את הבצק, לשים את החמאה והקמח במעבד מזון וויז לפירורים עדינים. דופק בסוכר.
מערבבים את החלמון וניל ביצה עם 1 כף מים, ולאחר מכן לטפטף תוך whizzing, כדי להביא את המאפה יחד. אם זה לא יתחבר, תשפוך עוד מים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לקו 6 פחי טארט בודדים עמוקים עם בליטה. תדקור את התחת ותירגע למשך 20 דקות.
כדי להפוך את הרוטב, להמיס את כל החומרים יחד, ואז בועה עבור 2-5 דקות עד שובב. מגניב.
תנור חום ל 200C / 180c / מאוורר
קו כל מארז טארט עם קלף אפייה מקומט, להוסיף כמה שעועית אפייה ואופים עיוורים במשך 15 דקות.
הסר נייר ושעועית, ואופים במשך 5 דקות יותר עד ביסקוויט. לקצץ את הקצוות מאפה.
כף 1 כף של הרוטב לתוך כל מקרה טארט. מחית את תערובת התאריכים השמורה עם מחית תפוחי אדמה, ולאחר מכן עצה לתוך קערה עם חמאה מרוככת, וניל, קמח, ביקרבונט, שקדים, ביצים, סוכר ודגל.
לטאטא יחד עם מקצף חשמלי עד רק בשילוב, ואז לחלק בין מקרים טארט.
להפחית את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ואופים במשך 15 דקות. מגניב קצת לפני היציאה.
מגישים טארטים חמים עם סקופים של גלידת וניל ומטפטף ברוטב טופי דביק.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "