קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ריזוטו שעורה Primavera

ריזוטו שעורה Primavera
אם יש לכם גזר, בצל, שעורה פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה Primavera, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.

הוראות

1
מחממים 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים גזר 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה; מבשלים עד למכרז, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
3
לחמם מרק עוף בסיר גדול מעל חום בינוני; להפחית את החום נמוך ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה נפרדת על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד השחי קלות ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים שום וקורנית; מבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מבשלים ומערבבים שעורה לתוך תערובת בצל עד קלוי קלוי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
יוצקים על 2 כוסות מרק חם לתוך תערובת שעורה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר מרק לספוג לפני כל תוספת, עד שעורה מכרז, 15 עד 20 דקות. מערבבים בתערובת גזר, חמאה ופרמזן עד שהגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
שעורהשעורה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.