עוגות סופלה שוקולד חמות ברוטב פטל
עוגות סופלה שוקולד חמות עם רוטב פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, חלב, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה שוקולד כפול עם רוטב פטל.
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. כיסוי וצינה.
כדי להכין עוגות, מעיל 12 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר מגורען. תניח בצד.
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה (לא להרתיח).
הסר מהחום; להוסיף שוקולד, ערבוב עד שוקולד נמס.
מוסיפים קקאו וניל, ערבוב עם מקצף.
יוצקים לתוך קערה גדולה; מגניב לחלוטין.
מניחים 1 כוס סוכר מגורען וחמאה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד אור ורך. מקציפים חלמונים.
מוסיפים תערובת שוקולד מקורר; לנצח עד מעורבב. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים לתוך תערובת שוקולד.
מניחים קרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות תערובת ביצה לבנה רבע לתערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת ביצה לבנה שנותרה. כף לתוך ramekins מוכן.
מניחים ramekins ב 2 (13 x 9 אינץ') מחבתות אפייה; להוסיף מים חמים כדי מחבתות לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 33 דקות או עד נפוחות ולהגדיר. לשחרר עוגות מן הצדדים של ramekins באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגות ל-12 צלחות קינוח.
מפזרים באופן שווה עם אבקת סוכר; לשרת עם רוטב פטל.