תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוגות סלמון. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, חרדל דיז'ון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 1 כף של שומן בייקון שמורות במחבת סאוט קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שקופים. לקרר את הבצלים קצת.
מוסיפים את הסלמון ותפוח האדמה, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת. טופס את התערובת לתוך 12 קציצות קטנות. בצלחת רדודה, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ופלפל, לפי הטעם. שימו את הקציצות בציפוי פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
פלפל
תפוח אדמה
סלמון
לחם
6
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את עוגות הסלמון בקבוצות עד הזהב, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הוסף עוד שמן, לפי הצורך. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.