קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד מותכות ברוטב דובדבנים

עוגות שוקולד מותכות ברוטב דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד מותכות עם רוטב דובדבן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, דובדבנים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד מותכות דובדבן, עוגות שוקולד מותכות-דובדבן, ו עוגות מותכות שוקולד עם רוטב תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגות: דק קוצצים 3 עוז. שוקולד מריר ומניח בקערה בינונית; מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים שמנת ומערבבים עד מומסים. מערבבים תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
מקררים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מקורר ועבה מספיק כדי לגרוף עם כף.
4
מפזרים אבקת קקאו על פיסת נייר שעווה גדולה. באמצעות כפית, סקופ תערובת לתוך 12 כדורים בגודל שווה ושחרר לתוך קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
5
רול לתוך כדורים מחוספסים, ציפוי שווה עם קקאו. להקפיא כמהין תוך הכנת עוגות.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מחממים תנור ל 204°. גריז 12 (6 עוז.) כוסות רפרפת זכוכית או ramekins עם קיצור ואבק עם אבקת קקאו. לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
חותכים שוקולד וחמאה הנותרים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
העברה לקערה גדולה, מיקרוגל בטוח.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
חום במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב במרווחים של 1 דקות.
11
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
לטאטא בסוכר של ממתקים, וניל וקמח, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מקציפים בחלמונים וביצים שלמות אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מחלקים את הבלילה בין כוסות. שים כמהין אחד בכל כוס ולדחוף למרכז הבלילה.
15
אופים עד צמרות נקבעים אבל מעט jiggly, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים דובדבנים, מיץ וסוכר בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים עמילן תירס ואמרטו; מוסיפים לדובדבנים, מערבבים עד שהרוטב מעובה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
כאשר העוגות נעשות, להסיר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 1 עד 2 דקות. כדי לשרת, כפית 2 עד 3 כף. רוטב על צלחות קינוח. הפעל סכין סביב כל עוגה כדי לשחרר; הפוך עוגות על גבי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®