עוגות שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי
עוגות וופי שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת אפייה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו שמחת שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה, סוכריות שוקולד מריר עוגות וופי, ו עוגות וופי עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הפשטידות: בקערה חסינת חום בינונית, שלבו את השוקולד הלא ממותק, השוקולד המתוק למחצה והחמאה. ממלאים סיר (יחסית באותו גודל כמו הקערה) בערך 1/3 מלא במים ומניחים אותו על אש בינונית. כשהמים מבעבעים מניחים את קערת השוקולד והחמאה מעל המים המבעבעים ומנמיכים את האש. אתה רוצה להמיס את השוקולד והחמאה בעדינות יחד, לערבב ולגרד את הדפנות (כדי למנוע חריכה).
בקערה אחרת מקציפים יחד את הסוכר, הביצים, הווניל, הקינמון וגרידת הלימון. הניחו בצד.
בנפרד, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
כשהשוקולד והחמאה נמסים, מסירים את הקערה מהאש; מערבבים כדי להבטיח שהיא מעורבת לחלוטין ומעבירים לקערה בינונית אחרת. זה יאיץ את הקירור. אפשר לשוקולד להתקרר כמה דקות.
מקציפים בתערובת הקמח. להקציף רק עד לקבלת תערובת, ערבוב יתר יכול להשפיע על מרקם הפשטידות.
ריססו נייר אפייה בתרסיס נון סטיק (לחלופין, השתמשו בחתיכת קלף מצויד המרוסס בתרסיס נון סטיק). זרוק את הבלילה בכפיות גדולות (שמור על הצורות עגולות ככל האפשר) על תבנית האפייה. אתה מכוון לסיבובים בקוטר של כ -2 סנטימטרים. דאג להשאיר מקום (כ -2 אינץ') בין כל אחד מהם כדי לאפשר התפשטות שתתרחש בזמן שהם אופים.
מכניסים את המגש לתנור החם ואופים 6 עד 8 דקות. בדוק את הפשטידות. השאירו בתנור עוד דקה או שתיים אם הם נראים תחת אפוי. הבצק יאבד חלק מהברק שלו וכבר לא ייראה רטוב אך עדיין ירגיש רך.
מוציאים את המגש מהתנור ומאפשרים להם להתקרר כ -5 עד 10 דקות לפני שמרימים אותם בזהירות מעל נייר האפייה ועל משטח ישר.
מכינים את המילוי: בסיר בינוני מחממים את החלב לרתיחה ומוסיפים כ -3 / 4 מכוס השקדים הקלויים. שמרו את השקדים שנותרו. כבה את האש ואפשר לשקדים "לצלול" בחלב, למשך 10 עד 15 דקות. מסננים את החלב ושופכים אותו חזרה לאותה מחבת, משליכים את השקדים מהחלב.
בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה מקציפים יחד את הסוכר, הקמח, עמילן התירס והחלמונים עד שהם סמיכים וחלקים, 3 עד 4 דקות.
יוצקים מעט מתערובת החלב החם על הביצים ומקציפים לתערובת.
יוצקים את תערובת הביצים חזרה לחלב; מדליקים אש נמוכה עד בינונית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת מסמיכה, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את תמצית השקדים. ממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לוודא שהוא לא נצמד לתחתית התבנית ונשרף, עד שהוא סמיך מאוד.
יוצקים את השמנת לקערה נקייה. מערבבים פנימה את יתרת השקדים. מכסים היטב בשכבת פלסטיק כדי שהקרם לא יהווה עור. אפשר להתקרר.
להרכיב:" כריך " חלק מהקרם בין שניים מסבבי השוקולד.
מזלפים שוקולד מומס, אם רוצים.