קיוואנו, בננה ואננס סורבה
קיוואנו, בננה ואננס סורבה דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם נקטר אגבה, נתחי אננס, מיץ של 1 קיוואנו (או להשתמש 1/3 כוס של כל מיץ פירות אחר או חלב קוקוס לייט), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו אננס בננה סורבה, אננס קלוי עם כוכב אניס אננס סורבה, ו סורבה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הפרי הקפוא במעבד מזון ולאפשר לו להפשיר במשך כ 10 דקות.
מערבבים את נקטר האגבה עם מיץ kiwano. התחל את מעבד המזון ודופק לקצוץ את הפרי ביסודיות.
מוסיפים את תערובת המיץ-אגבה ותהליך, מגרדים את הצדדים של המעבד במידת הצורך, עד חלקה וקרם.
מגישים מיד את הקליפות של קיוואנו או בקערות קטנות.