קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

קיוואנו, בננה ואננס סורבה

קיוואנו, בננה ואננס סורבה
קיוואנו, בננה ואננס סורבה דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם נקטר אגבה, נתחי אננס, מיץ של 1 קיוואנו (או להשתמש 1/3 כוס של כל מיץ פירות אחר או חלב קוקוס לייט), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו אננס בננה סורבה, אננס קלוי עם כוכב אניס אננס סורבה, ו סורבה אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הפרי הקפוא במעבד מזון ולאפשר לו להפשיר במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מערבבים את נקטר האגבה עם מיץ kiwano. התחל את מעבד המזון ודופק לקצוץ את הפרי ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את תערובת המיץ-אגבה ותהליך, מגרדים את הצדדים של המעבד במידת הצורך, עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
מגישים מיד את הקליפות של קיוואנו או בקערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מגיש 2-3.