עוגות תות אמיתיות
עוגות תות אמיתיות הן מתכון אמריקאי שמגיש 12. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך קמח, גבינת שמנת, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות שוקולד אמיתיות, לימונדה תות אמיתי, ו גלידת תות אמיתית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס כוסות cupcake עם ספריי בישול, או קו עם ספינות cupcake.
מניחים 8 תותים לתוך בלנדר, ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את מחית דרך מסננת כדי להסיר זרעים. פירה צריך להיות שווה בערך 3/4 כוס. תניח את המחית בצד.
בקערה גדולה, להכות יחד את הביצים, סוכר לבן, שמן צמחי, 1/2 כפית תמצית וניל, גרידת לימון, פירה תות עד בשילוב טוב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, מלח, תערובת פודינג וניל( עבור cupcake moister), וצבע מאכל אדום כדי להגיע לגוון הרצוי של ורוד. כפית את הבלילה לתוך כוסות הקאפקייקס מוכן, ממלא כל אחד על 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקאפקייקס עלו וקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -23 דקות. אפשר לעוגות להתקרר לפחות 10 דקות לפני הציפוי.
כדי להכין ציפוי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד חלקה, ומערבבים בסוכר של קונדיטוריה ותמצית וניל 1/2 כפית כדי להפוך את הדובדבן ללא גוש. כפור כל קאפקייק עם כ 2 כפות של הדובדבן, ומעל כל קאפקייק עם פרוסת תות.