עוגיות ג'ינג'ים עתירות בייקון
אם יש לכם שומן בייקון, זנגביל טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ים עם בייקון, עוגיות ג'ינג'ים עם בייקון, ו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן.
הוראות
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון, ודופק עד לקבלת בצק חלק ונוקשה. לעטוף את הבצק בפלסטיק וצינה במקרר במשך כמה שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
שים את הסוכר 1/4 כוס בקערה רדודה. לשבור 1-כף גושים, לגלגל את הבצק לתוך כדורים, לרדת לתוך הסוכר, להתגלגל למעיל, ולמקם 2 סנטימטרים זה מזה על דפי האפייה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד העוגיות חומות כהות.
בואו להתקרר על סדיני האפייה במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.
Reprinted with permission from Cook
להילחם על ידי קים סברסון וג ' וליה Moskin, © 2012 Ecco