קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דומדמניות סמולינה חמאה

עוגיות דומדמניות סמולינה חמאה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח תירס, דומדמניות, סולת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג סולת עם רוטב דומדמניות אדום, Cardamom-עוגיות חמאה קצרות Semolina, ו עוגיות פיסטוק ודומדמניות.

הוראות

1
בקערה קטנה, לכסות דומדמניות עם מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת במשך 10 דקות; לנקז.
3
בינתיים, לשלב קמח, סולת ומלח. בקערה של מערבל לעמוד, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים ביצה, מגרדים בתוך הקערה, ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים תערובת קמח, גרידת תפוז ודומדמניות, ערבוב לאט עד בשילוב. הפוך את הבצק למשטח עבודה וצורתו לדיסק. לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
דומדמניותדומדמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
פתח את הבצק, הנח על משטח עבודה משוריין, וגלגל 1/3 פנימה. עבה. מפזרים באופן שווה 2 גיליונות אפייה עם כ 1 כף. קמח תירס כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
חותכים בצק עם 2-in. חותך דקורטיבי ומניח מעט בנפרד על גיליונות אפייה, rerolling שאריות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עוגיות עד חום זהוב בהיר, 10 עד 12 דקות, החלפת עמדות פאן באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים עוגיות למדף כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
11
* מצא במעבר האפייה של שווקים מצוידים היטב.
12
הפוך קדימה: חנות אטומה עד 5 ימים.