עוגיות חמאה דלעת
. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות חמאה דלעת, עוגיות שוקולד חמאה דלעת, ו עוגיות דלעת עם שבבי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ונייר גריז עם חמאה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח יחד בקערה.
מקציפים סוכר לבן וביצים יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט על מהירות בינונית עד הבהרה חלקה וצבע, על 1 דקה. לגרד את הצדדים של הקערה ולחתור עם מרית גומי.
מוסיפים דלעת, שמן ווניל ומכים נמוך עד מעורבב.
מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת דלעת על נמוך עד הקמח הוא פשוט משולב.
זרוק 1/4 כוס כפות של בצק 2 1/2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מוכנים. מעט לשטח את צמרות הבצק עם מרית.
אופים את העוגיות בקבוצות בתנור שחומם מראש עד צמרות להרגיש המשרד קיסם מוכנס למרכז של עוגייה יוצא נקי, כ 15 דקות. מגניב על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני העברת עוגיות כדי חוט מדפים להתקרר לחלוטין. עוגיות מקורר אבק עם הסוכר ' ממתקים.