עוגיות מנטה מסובבות
עוגיות מנטה מסולסלות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 48 מנות עם 50 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית וניל, צבע מאכל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה לוקח כ -50 דקות . 115 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . עם ציון ספונקולרי של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם יוגורט קפוא מסולסל אמרטו עם דולצ'ה דה לצ'ה , שייקים מסולסלים מנגו-פירות יער , ולחמניות מסולסלות עם ריבת פטל .
הוראות
בקערה גדולה, הקציפו את החמאה ו-3/4 כוס הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו את הביצה והתמציות.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת הקצפת וערבבו היטב.
חלקו את הבצק לשלושה חלקים. ערבבו צבע מאכל אדום לתוך חלק אחד של בצק; ערבבו צבע מאכל ירוק לתוך חלק אחר. השאירו את הבצק הנותר ללא תערובת אחידה. כסו וקיררו למשך שעה לפחות.
מחלקים כל חלק בצק לארבעה חלקים שווים.
גלגלו כל חתיכה לחבל באורך 30 ס"מ.
הניחו חבל אדום, ירוק וחבל חלק זה ליד זה.
חתכו את כל שלושת החבלים במרווחים של 2.5 ס"מ, וצרו סטים של שלושה בצקים בצבעים שונים. חזרו על הפעולה.
גלגלו כל סט בצק לכדור; הניחו את הכדורים במרחק של 7.5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה לא משומנות. שטחו אותם לעובי של 3.5 ס"מ בעזרת כוס טבולה בסוכר שנותר.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 8-10 דקות או עד שהתחתית משחימה קלות.