עוגיות משמש מלאות
. אם יש לכם שימורים משמש, גבינת שמנת, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגיות ממולאות משמש, עוגיות פולניות מלאות משמש, ו עוגיות סנדוויץ ' מלאות משמש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המרגרינה, הקמח, ואת גבינת השמנת עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה במשך כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מגלגלים את הבצק לביצים בגודל אגוז. לשטח כל כדור בכפות הידיים שלך עד עובי 1/4 אינץ'.
מניחים כמות קטנה של משמש משמר לתוך המרכז, ולאחר מכן לקפל את המעגל לשניים, לצבוט את הקצוות כדי לאטום. אם הקצוות לא אטומים, הריבה תדלוף החוצה.
מניחים עוגיות מלאות על תבנית אפייה משומנת.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.
הסר מהתנור. בעוד העוגיות עדיין חמות, לזרוק אותם עם סוכר ' ממתקים מעיל. לזרוק אותם עם סוכר שוב כאשר מגניב, רק לפני ההגשה.