עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד
עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. אם יש לכם קיצור, תמצית ונילן, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת עם טפטוף יוגורט לימון {ללא גלוטן וסוכר נמוך}, עוגיות סוכר שוקולד מלאות קרמל, ו עוגיות בראוניז ממולאות אגוזי לוז וקרמל עם סוכר רימונים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד גבוהה למשך 30 שניות.
מוסיפים סוכר, אבקת אפייה ומלח. מקציפים עד לאיחוד, מגרדים קערה מדי פעם. מקציפים פנימה ביצה, חלב ווניל עד לאיחוד. מקציפים כמה שיותר מהקמח בעזרת המיקסר. מערבבים פנימה את כל הקמח שנותר בעזרת מרית או כף עץ. מחלקים בצק לשניים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד שהבצק קל לטפל.
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. קו יריעות עוגיות בנייר אפייה או בנייר כסף; מניחים בצד. על משטח מקומח קלות מרדדים חצי מהבצק לריבוע בגודל 9 על 8 אינץ'. בעזרת גלגל מאפה או חותך פיצה חותכים לשמונה מלבנים בגודל 4-1/2 על 2 אינץ'.
מניחים ריבועי חלב וקרמל של ג ' ירארדלי. שוקולד ליד קצה אחד של כל מלבן. הביאו את רצועת הבצק למעלה ומעל ריבוע השוקולד, צבטו בצק כדי לסגור את ריבוע השוקולד.
מניחים על דפי עוגיות מוכנים. חזור על הפעולה עם ריבועי הבצק והשוקולד שנותרו.
אופים 12 דקות או עד שהקצוות יציבים ומשחימים קלות מאוד.
מעבירים עוגיות לרשת; מגניב.
בינתיים, לטפטוף השוקולד, בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו את הג 'ירארדלי 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ' יפס וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
מוציאים ומערבבים. אם שוקולד הוא לא נמס, לחזור מיקרוגל וחזור חימום צעד, ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע לוהט. מערבבים עד חלקה.
כף את טפטוף השוקולד מעל עוגיות.
תנו לעוגיות לעמוד במקפיא או בטמפרטורת החדר עד שהטפטוף מוגדר.
תיהנו מיד, יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים.