עוגיות פיניולי איטלקיות
המתכון עוגיות פיניולי איטלקי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפ וצמחוני דיאטה. אם יש לכם צנוברים, סוכר קונדיטורים, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות פיניולי איטלקיות, עוגיות אגוזי פיניולי איטלקיות, ו עוגיות פיניולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים רסק שקדים וסוכר עד לקבלת פירורים. מקציפים פנימה 2 חלבונים. מוסיפים בהדרגה סוכר קונדיטורים; מערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים שנותרו בקערה רדודה.
מניחים צנוברים בקערה רדודה אחרת. מעצבים בצק ל -1 אינץ'. ביצים.
מגלגלים פנימה חלבונים ומצפים בצנוברים.
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה. משטחים מעט.
אופים בחום של 325 15-18 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב עבור 1 דקה לפני הסרת ממחבתות כדי מתלי תיל. אחסן בכלי אטום.