קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות פצפוצי חמאת בוטנים שוקולד ענק

עוגיות פצפוצי חמאת בוטנים שוקולד ענק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ענק שוקולד חמאת בוטנים צ'יפס. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 102 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח לחם המלך ארתור, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד-בוטנים ענק, עוגיות שוקולד פצפוצי חמאת בוטנים ענקיות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לאפות מיד, מחממים את התנור ל 350 f הסעה או 191° regular.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות את החמאה הקרה עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד שהוא מעורבב. בהדרגה להוסיף את הביצים ווניל ולהמשיך להכות עם המשוט על בינוני עד מעורב, גירוד הצדדים של קערה פעם או פעמיים. הקרירות מן הביצים צריך להפוך את החמאה לתפוס שוב כך תערובת השמנת ייראה גבשושי.בינתיים, בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים בקקאו. עם המיקסר על בינוני נמוך (או ביד עם מגרדת גומי חובה כבדה), בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ערבוב רק עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס חמאת בוטנים.רוקן את הבלילה על משטח שטוח גדול ולוודא שכל החומרים משולבים באופן שווה. במקום לחבר את הכל יחד, לשמור את זה סוג של רופף. מחלקים ל-12 חתיכות מרופטות. הבצק צריך להיות קר לפני שאתה אפילו לשים אותו במקרר, אבל מצמרר את הבצק יעזור להפוך את העוגיות גבוהות יותר. היו לי גם תוצאות טובות שהקפיאו את הבצק ואפיתי אותו מקיפאון.מחממים תנור ל 375 מעלות F. אם אתה משתמש הסעה, מחממים ל 350 f הסעה.סדר עוגיות (אני ממליץ אפייה 1 או 2 הראשון כדי למסמר את הזמן שלך) על גיליון עוגיות צונן, חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
גליל פירותגליל פירות
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
אופים על המדף המרכזי במשך 18 דקות ב 375 או 15 דקות ב 177° הסעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תן מגניב במשך כ 5 דקות על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להסיר ולסיים קירור על מדף. כאשר קריר, אתה יכול לאכול או שאתה יכול להקפיא את העוגייה ולהפשיר אותם למרקם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ