פסטה קאצ'יו א פפה
פסטה Cacio e Pepe עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 504 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. לך לחנות ותביא את ארוגולה, פפר, פנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו Pasta Cacio E Pepe, Pasta Cacio e Pepe, ו מתכון פסטה e Cacio Pepe (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם מים חמים כדי לחמם קערה; לתת לעמוד בעת בישול פסטה. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה, הזמנת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי.
יוצקים מים חמים מהקערה המגישה. מיד מוסיפים פסטה מנוקזת ושמן לקערה, ואז ארוגולה וגבינה וזורקים למעיל. אם יבש, להוסיף קצת פסטה שמורות בישול נוזלי על ידי כף. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומגישים.