עוגיות פקאן תחרה II
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים עם חומצת חלב ואובו לקופסת המתכונים שלכם, עוגיות פקאן תחרה 2 עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-30 מנות . לקינוח הזה יש 241 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. 17 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, סירופ תירס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם עוגיות קצפת קקאו-פקאן , עוגיות פקאן צימוקים משיבולת שועל בסגנון ישן , וביסקוטי קוקטייל פקאן עם גבינת צ'דר .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). מרפדים את תבניות האפייה בנייר אפייה.
בסיר בינוני על אש בינונית, ערבבו חמאה, סירופ תירס וסוכר חום. הביאו לרתיחה תוך ערבוב תכוף. ערבבו יחד את הקמח והפקאן וערבבו לתוך התערובת הרותחת. הביאו את התערובת לרתיחה שנייה לפני הסרתה מהאש. טפטפו כפיות על תבניות האפייה המוכנות. העוגיות צריכות להיות במרחק של לפחות 10 ס"מ זו מזו כדי לאפשר פריחה.
אופים במשך 5 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה אחידה. אם מעצבים את העוגיות לצורות, הניחו להן להתקרר במשך דקה, עד שהן קרות מספיק כדי לטפל בהן, אך עדיין חמות מאוד.