עוגיות שוקולד-זנגביל
עוגיות שוקולד-זנגביל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך חמאה, סוכר חום, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגיות זנגביל שוקולד, עוגיות זנגביל שוקולד, ו עוגיות זנגביל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, זנגביל טחון, קינמון טחון, שיני קרקע, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה מרוכך עם קיצור במהירות בינונית עד התערובת חלקה, על 30 שניות.
מוסיפים את הסוכר החום ומכים עד רכות, על 2 דקות.
הוסף את הביצה לבלילת העוגיות והכה עד incorporated. הכה את המולסה ולאחר מכן שוקולד מריר-מתוק נמס.
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, מכות בין תוספות. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים. לעצב כל חלק לתוך דיסק, ולאחר מכן לעטוף כל אחד בניילון לעטוף ולקרר את בצק העוגיות עד צונן, על 2 שעות.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד 1 דיסק של בצק 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותכי עוגיות 4 עד 5 אינץ', לחתוך את הבצק לצורות ולהעביר את דפי האפייה מוכן. אסוף מחדש את שאריות הבצק וחתוך עוד עוגיות.
אופים את העוגיות במשך כ 7 דקות, סיבוב המחבתות באמצע אפייה עד צמרות יבשים.
תן עוגיות להתקרר על המחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. חזור על התהליך עם הבצק הנותר.
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר ' ממתקים עם ביצה לבן ומיץ לימון להקציף עד הדובדבן הוא חלק לחלוטין.
לגרד את Mascarpone מילוי לתוך שקית צנרת מצויד קצה בינוני. הפעל חצי עוגיות זנגביל בצד שטוח למעלה צינור שכבה דקה של מילוי על העוגיות. למעלה עם שאר העוגיות, למטה בצד שטוח.
לגרד את הדובדבן לתוך שקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד. לקשט את העוגיות לפי הצורך.
בואו לעמוד עד הדובדבן מתייבש, כ -30 דקות.