עוגיות TKO של מאפיית בושון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות TKO של מאפיית בושון. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד, עוגיות שוקולד, כף סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מאפיית בושון פצפוצי שוקולד ועוגיות צ'יפס, עוגת קרם מאפיית בושון, ו עוגות קפה מאפיית בושון (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי: ממיסים את השוקולד והחמאה יחד, תוך ערבוב מתמיד. בינתיים, להביא את השמנת רק תחת רתיחה.
יוצקים את השמנת על השוקולד המומס ומקציפים לשלב.
יוצקים לתוך מיכל ומקררים לפחות 4 שעות, או עד 1 יום, עד צונן לחלוטין.
מניחים את הקמח בקערה בינונית, מנפים בקקאו ובסודה לשתייה, ומקציפים לשלב.
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הפעל למהירות בינונית-נמוכה ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את המלח ומערבבים לעוד 15 עד 30 שניות.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים במשך כ 2 דקות, עד פלאפי. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
הוסף את החומרים יבשים ב 2 תוספות, ערבוב במהירות נמוכה במשך 15 עד 30 שניות לאחר כל אחד, או עד רק בשילוב, ולאחר מכן לערבב עד הבצק מתחיל לבוא יחד.תלוש את הבצק על משטח העבודה, באמצעות העקב של היד שלך או מגרד מאפה, לדחוף אותו יחד לתוך בלוק 6 אינץ ' מרובע. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר לפחות 1 שעה, עד המשרד. (הבצק יכול להיות בקירור עד 2 ימים או קפוא עד 1 חודש.)
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 163° (תקן). קו שני מחבתות יריעה עם משי או נייר קלף.
פתח את הבצק והנח אותו בין שתי חתיכות נייר קלף או ניילון נצמד. עם מערוך, להלום את החלק העליון של הבצק, עובד משמאל לימין, כדי להתחיל לשטח אותו, ולאחר מכן להפוך את הבצק 90 מעלות וחזור (זה יעזור למנוע את הבצק פיצוח כפי שהוא התגלגל).
מרדדים לסדין J-אינץ ' עבה. אם הבצק התרכך, יש להחליק אותו (בקלף) על החלק האחורי של מחבת גיליון במקרר עד מוצק מספיק כדי לחתוך.
באמצעות חותך מחורץ, לחתוך סיבובים מהבצק. אם יש צורך, לדחוף את התוספות יחד, לקרר עד המשרד, ו reroll עבור סך של 16 סיבובים. (כל קישוטים יכול להיות אפוי כפי שהוא, מקורר, ואת הקרקע במעבד המזון להשתמש כמו פירורי עוגיות על גלידה.) אם הבצק מתרכך, חזור למקרר עד שהעוגיות יהיו מוצקות מספיק כדי להעביר למחבת סדין. סדר את הסיבובים על מחבתות הסדין, עוזב על אני אינץ ביניהם. (הבצק יכול להיות מעוצב מראש; ראה הערה.)
אופים במשך 15 עד 17 דקות, הפיכת המחבתות סביב באמצע האפייה, עד העוגיות ריחניים, עם סדקים קטנים על פני השטח. (מכיוון שהעוגיות כל כך חשוכות, קשה לדעת מתי הן נעשות.) להגדיר את המחבתות על מדף קירור מגניב במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן להעביר את העוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
מניחים את המילוי בקערה של המיקסר, מצויד מצורף ההנעה, והכה עד חלקה.
תהפוך חצי מהעוגיות. צינור 1/2 אינץ 'דמעות ארוכות בטבעת על כל אחד, החל 1/2 אינץ' מן הקצוות של העוגייה, ולאחר מכן, עובד לכיוון המרכז, טבעות קונצנטריות צינור של דמעות כדי לכסות את העוגייה (להשתמש 18 גרם של מילוי לכל עוגייה). מעל כל אחד עם עוגייה שנייה ולחץ בעדינות כדי כריך העוגיות.
העוגיות הן הטובות ביותר ביום שהן אפויות, אבל הן יכולות להיות מאוחסנות במיכל מכוסה, בטמפרטורת החדר אם הן לא ממומשות, או בקירור אם הן מלאות, עד 3 ימים.
הערה: הבצק בצורת יכול להיות קפוא על המחבת גיליון עטוף בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף - עד 1 חודש.
מעבירים למחבת בטמפרטורת החדר, ואופים מקפואים.