עוגיית מחבת Snickerdoodle פריך תפוחים
עוגיית מחבת Snickerdoodle פריך תפוח עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לכי לחנות וקחי מילוי פאי תפוחים, חמאה, תערובת עוגיות סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 12%. מתכונים דומים: עוגיית מחבת Snickerdoodle פריך תפוחים, עוגת עוגיות מחבת Snickerdoodle, ו עוגת דלעת Snickerdoodle מחבת.
הוראות
תנור חום ל 375°f. גריז קל 9 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לערבב עוגיות להכות, 1/2 כפית קינמון, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי עד רק בשילוב.
להוסיף 1/2 כוס חמאה; לנצח עד חלקה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור; מחבת מקום על מתלה קירור.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425°f. גריז גיליון עוגיות עם קיצור או קו עם נייר קלף בישול.
כדי להפוך את ציפוי שיבולת שועל, בקערה קטנה, מערבבים יחד שיבולת שועל, סוכר חום, סוכר מגורען, קמח 1 1/2 כפיות קינמון. עם מזלג, מחית 1/2 כוס חמאה לתוך תערובת יבשה עד מתפורר.
מפזרים מים על תערובת; מערבבים בקצרה.
תערובת מורחת על גיליון עוגיות.
אופים ב 425°f 5 עד 8 דקות או עד התערובת היא חום זהוב סביב קצוות תוסס במרכז.
הסר מהתנור; לשבור ציפוי עם מזלג. ציפוי יהיה רך בהתחלה, אבל יהיה להקשיח כפי שהוא מתקרר. ציפוי מגניב לחלוטין על גיליון עוגיות.
בסיס עוגיות Snickerdoodle העליון עם מילוי פאי תפוחים. ערימה של שיבולת שועל מעל מילוי עוגה. ציפוי כפית מוקצף על המרכז העליון של קינוח; מפזרים קינמון נוסף. לאחסן במקרר.