עוגיית פצפוצי שוקולד עם גרנולה טחונהname
אם יש לך 4 גרנולה רופפת, מלח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Granolan הקרקע עוגיות שוקולד צ'יפס, שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גרנולה ברים (paleo, גלוטן, דגנים חינם), ו עוגיות חמאת קינמון צ'יפ גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
אין לחמם את התנור כי הבצק צריך chill.In מעבד מזון, לטחון את גרנולה לארוחה טובה. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עד אור שמנת, גירוד בצד של הקערה לעתים קרובות.
מוסיפים את הביצה והוניל ומרביצים עד mixed.In קערה נפרדת, לערבב יחד את הקמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים את גרנולה הקרקע, שבבים ואגוזים.עם כף גדושה בנדיבות, לגרוף כדורי בצק ולסדר על צלחת. לכסות ולהירגע במשך כמה שעות או לילה.מסדרים על מרווח גיליון אפייה ungreased על 2 ½ עד 3 אינץ ' זה מזה. לחץ צמרות למטה מעט.
אופים בתנור שחומם מראש ב 375 מעלות F במשך כ 12 דקות או עד עוגיות להופיע חום סביב הקצוות והמרכזים נראים להגדיר.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.