עוגת אגוז תפוח
עוגת אגוז תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 464 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם קינמון טחון, שמן צמחי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -31 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת אגוז תפוח, עוגת תפוחים אגוז, ו עוגת אגוז תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מערבבים תפוחים וסוכר. ודא תפוחים נמדדים בדיוק או עוגה תהיה כבדה מדי רגשני.
בקערה גדולה, להכות ביצים מעט, ואז להכות בשמן ווניל.
מערבבים בקמח, סודה, קינמון ומלח. מערבבים בתערובת תפוחים ואגוזים קצוצים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.