קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אוכל מלאך חמוציות

עוגת אוכל מלאך חמוציות
עוגת מזון מלאך חמוציות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם קרם אבנית, מיץ חמוציות, חלבונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת אוכל מלאך חמוציות טעימה, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס במיקסר המצויד במצורף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את קרם האבנית והמלח וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות רכות. כשהמיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה 1 כוס מהסוכר וממשיכים להקציף עד שנוקשה והסוכר נמס, כ-30 שניות. מנפים את יתרת 1/2 כוס הסוכר עם קמח העוגה המנופה מראש 3 פעמים, כדי לאוורר את התערובת. מקפלים לתוך החלבונים, ואז מקפלים פנימה את הווניל, הגרידה והחמוציות. כף את הבלילה לתבנית צינור לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
קמח עוגהקמח עוגה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים עד להזהבה בהירה, 30 עד 35 דקות. מצננים על ידי תליית העוגה (בתבנית) הפוכה סביב צוואר הבקבוק עד שהיא מתקררת לטמפרטורת החדר. הפעל להב סכין ארוך וחד סביב העוגה כדי להשתחרר, ואז הפיל את העוגה על צלחת. החלק החיצוני של העוגה יישאר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
זיגוג: מערבבים את החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
יוצקים זיגוג מעל החלק העליון של העוגה ומורחים בעזרת מרית, נותנים לה לטפטף בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים להתייצב לפחות 30 דקות לפני ההגשה, או עד שהציפוי קשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
7
חותכים בסכין משוננת, תוך שימוש בתנועת ניסור.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים