עוגת אספרסו שוקולד ללא גלוטן
עוגת אספרסו שוקולד ללא גלוטן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, פולי אספרסו מצופים בשוקולד, קפה חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 22%. נסו עוגת אספרסו שוקולד אספרסו ללא גלוטן ללא ביצים, עוגת אספרסו שוקולד ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד ללא גלוטן: מלאות באספרסו ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בנדיבות גריז תחתון רק של (8 או 9 אינץ') מחבת עגולה.
מקציפים תערובת עוגה, 1 כוס קפה, חמאה וביצים בקערה גדולה במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים 43 עד 48 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להפעיל סכין סביב בתוך הקצוות של פאן; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה, מערבבים יחד זיגוג ו 2 כפות קפה; להפריש. בקערה גדולה, הכה את הקצפת לפסגות נוקשות. מקציפים את תערובת הזיגוג לתוך הקצפת עד שמספיק נוקשה כדי להתפשט.
לחתוך מקורר עוגה במחצית אופקית.
מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד על צלחת הגשה; להפיץ שליש של תערובת הקצפת על העוגה; העליון עם חצי העוגה הנותרים, לחתוך את הצד.
מורחים הנותרים קצפת תערובת מעל בצד העליון של העוגה. סדר אספרסו שעועית על עוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. מקררים כל עוגה שנותרה.