קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה)

עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אספרסו שיפון עוגה (ללא אגוז, ללא סויה). מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח וניל, סוכר superfine, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), עוגת אספרסו שוקולד אספרסו ללא גלוטן ללא ביצים, ו עוגת שיפון ללא גלוטן.

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור מחממים אותו ל 325º
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים סיבוב של נייר קלף כדי להתאים את החלק התחתון של המחבת וחותכים חור באמצע כדי להתאים את הצינור המרכזי של המחבת. עוגה זו אפויה במחבת ungreased כי שימון המחבת ישמור על הבלילה עולה ואוחזת את הצדדים של המחבת כמו העוגה bakes.In כוס מדידה גדולה או קערה בינונית, ממיסים את אבקת האספרסו במים,
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השמן, וניל וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
דַק-דַק-
4
להקציף עד בשילוב טוב.על פיסת נייר קלף גדולה או קערה לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים 1 כוס סוכר ומלח ומערבבים יחד.הפוך באר במרכז התערובת על ידי דוחף את החומרים יבשים לכיוון הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף את תערובת האספרסו. באמצעות מרית גומי, מערבבים יחד עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את החלבונים ביצה בקערה חינם גריז של מיקסר חשמלי או בקערה גדולה ללא שומן. באמצעות מצורף שוט חוט או מערבל שנערך ביד, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד שהם מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיף את הקרם של טרטר. לאט מפזרים את כוס ½ הנותרים של סוכר ולהמשיך להצליף עד החלבונים ביצה להחזיק מבריק המשרד – אבל לא נוקשה, פסגות-כ 5 דקות.מקפלים את החלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה ב 3 עד 4 שלבים, מיזוג ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
להעביר את הבלילה למחבת הצינור. השתמש במרית הגומי כדי להחליק ואפילו את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים במשך 1 שעה, או עד בודק העוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. (שלי לקח 45-50 דקות).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר את המחבת מהתנור והפוך אותה מעל מתלה קירור על רגליה או מעל משפך או בקבוק דק צוואר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
משפךמשפך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תן את העוגה לתלות לבשל לחלוטין. אל תניח את המחבת על מדף קירור בבסיס שלה. זה יגרום לעוגה להתמוטט על עצמה.אל תנער את העוגה מהמחבת לפני שזה יהיה מגניב. ברגע שהעוגה תהיה מגניבה. השתמש סכין להב דק או מרית להב גמישה לרוץ על פני הקצה החיצוני ואת הצינור הפנימי כדי לעזור לשחרר את העוגה מהמחבת. הפוך את העוגה על מתלה, ואז מחדש על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי