עוגת אפרסקים קלה
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת אפרסקים קלה, עוגת אפרסקים קלה, ו עוגת אפרסקים קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פרוסות אפרסק מורחות באופן שווה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'. אם באמצעות מיץ אפרסק משומר, יוצקים 1 כוס שלו על פרוסות אפרסק. אם משתמשים באפרסקים טריים, לשלב מים וסוכר בקערה קטנה. מערבבים כדי להמיס, ואז לשפוך תערובת על אפרסקים.
מפזרים קינמון על פרוסות אפרסק, ואחריו תערובת עוגה יבשה. תערובת עוגה למעלה עם טפיחות של גבינת שמנת. סנדלר נקודה עם חמאה או מרגרינה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד הזהב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5