עוגת אפרסק-אוכמניות הפוכה
עוגת אפרסק-אוכמניות הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת ציפוי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת אפרסק-אוכמניות הפוכה, אפרסק טרי ועוגת אוכמניות הפוכה, ו עוגת אפרסק הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 כפות חמאה במחבת עוגה עגולה 9 אינץ'; לחמם בתנור עד החמאה נמסה.
מפזרים סוכר חום וקליפה כתומה על חמאה מומסת. מסדרים אפרסקים מעל; מפזרים אוכמניות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה בינונית, היכו 3 כפות חמאה והסוכר המגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. הכה בחלבון ביצה, רסק תפוחים ווניל עד חלקה. לסירוגין להוסיף תערובת קמח וחלב 2 תוספות. הבלילה כפית על תערובת פירות במחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות. הפוך את העוגה על צלחת הגשה חסינת חום.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף.