קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל סרטנים בקארי סופלייד

תבשיל סרטנים בקארי סופלייד
תבשיל הסרטן בקארי סופלייד עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, בשר סרטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: עוגות סרטנים קארי, קיש סרטן בקארי, ו פיצת סרטן קארי.

הוראות

1
משמנים צלחת תבשיל 3 ליטר, 2 1/2 עד 3 אינץ ' עמוק, עם 2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2
מפזרים 1/4 כוס פרמזן לתוך צלחת כדי מעיל קל התחתון הצדדים, ולהניח את המנה בצד. החלבונים נפרדים מהחלמונים, מניחים את הלבנים בצד בקערת המיקסר ומזינים רק 4 מתוך 6 חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
ממיסים את שאר החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית ומוסיפים פטריות ו-5 המרכיבים הבאים. לבשל 4 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים קמח על תערובת ירקות, ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. לאט להוסיף חלב, ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
הסר מהחום; להקציף 4 חלמונים שמורים לרוטב, אחד בכל פעם, עד מעורבב. מערבבים ב crabmeat ו עירית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בשר סרטניםבשר סרטנים
עיריתעירית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מקציפים חלבונים ביצה בקערה מיקסר על מהירות גבוהה עד נוקשה billowy אבל לא יבש. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת סרטן כדי לשחרר; מקפלים בלבנים שנותרו עד רק בשילוב (להיזהר לא להוציא את הנפח).
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
תערובת העברה למנה מוכנה; מפזרים העליון עם הנותרים 1/4 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
8
אופים ב 400 במשך 30 דקות, או עד נפוח וזהב וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
מגישים באופן מיידי.
11
תבשיל יסודות: זכוכית קרמיקה (כלי חרס) מנות לעבוד הכי טוב עבור בישול תבשיל כי הם מתחממים במהירות ובאופן שווה. אם תחליף תבנית אפייה מתכת, התבשיל בדרך כלל מבשל לאט יותר, כך ייתכן שיהיה עליך להגדיל את טמפרטורת התנור על ידי 25 כדי לפצות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
תמיד להתחיל עם פירות הים הטריים ביותר הזמינים וללטף אותו יבש. אם אתה משתמש סטייקים בודדים או פילה, בחר חתיכות כי הם לפחות 1 אינץ ' עבה. אם פילה יחיד מדג גדול מתכווץ לקצה דק, מקפלים את הקצה הדק תחת כדי לעזור פילה לבשל באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
סטייק.סטייק.
דגיםדגים
13
אם הפילה בתבשיל עבה, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים למנה. הוא יבשל מהר יותר.
14
פילה עבה או סטייקים, במיוחד אם מכוסה ברוטב או ציפוי, יכול לקחת מ 12 עד 15 דקות של זמן אפייה לסנטימטר. כדי לבדוק את doneness, לחתוך את פילה בחלק העבה ביותר כדי לראות אם הוא אטום בפנים ומתפרק עם התנגדות קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
15
מתכונים תבשיל קורא מאכלי ים או דגים מבושלים באופן מלא או חלקי צריך רק מספיק זמן בתנור כדי להתחמם, כך מדחום מיידי לקרוא שימושי. אם באמצע התבשיל רשום 160, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
16
אם אתם מכינים תבשיל עם מאכלי ים מבושלים שמתווסף לרוטב, מחממים את הרוטב בנפרד, מערבבים בדגים קרים ומבושלים, ואז מרכיבים את המנה. זה יהיה להאיץ את הזמן בתנור ולשמור על הדגים מלהתפורר.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
אל תבשלו דגים עד שהם יתייבשו בקלות-- בנקודה זו, הדגים ויתרו על כל המיצים שלהם, וייבשו אותם וישאירו הרבה מים בצלחת. אם זה קורה, כפית את המיצים בחזרה על הדגים בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
דגיםדגים
18
זכור, התבשיל ימשיך לבשל ברגע שיוציאו אותו מהתנור, אז עדיף להוציא אותו מוקדם מאשר מאוחר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.