עוגת ארנב עם ציפוי קוקוס רך
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 688 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תמצית קוקוס, זיגוג לקשט זרימה קל, תערובת עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת שכבות קוקוס עם ציפוי מרנג רך, עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי לבן רך וקוקוס קלוי, ו עוגת ארנב רכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). תרסיס ארבע 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבות, באמצעות מים, שמן וביצים.
הוסף צבע מזון ג ' ל לצבע הרצוי (ראה תמונות). מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים לפי ההוראות על תיבות למחבתות עגולות 9 אינץ'. מגניב 10 דקות.
הסר עוגות מחבתות; מקום מעוגל הצדדים על מדפי בישול. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, לעשות תבנית קרטון על ידי התחקות מחוץ של מחבת העוגה שלך. עקוב אחר שלושה מעגלים קונצנטריים יותר.
חותכים את כל מעגל באמצעות סכין חדה ולשמור אותו בזווית 90 מעלות. אתה צריך 4 טבעות. לעשות חתך ישר בשלושה מעגלים. חזור עם העוגה השנייה. בעדינות להפריד את שכבות העוגה ולהחליף את שני הצבעים. אתה תגמור עם שתי עוגות. אתה יכול להקפיא את העוגה השנייה ליום אחר.
לעטוף שכבות עוגה בניילון נצמד; מקום במקפיא המשרד.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה רק עד פסגות נוקשות טופס.
בסיר בינוני מעל חום גבוה, מערבבים סוכר, מים וקרם של טרטר; מביאים לרתיחה. מרתיחים, בלי לערבב, עד 118° על מדחום ממתקים. לאט לאט לשפוך סירופ חם בזרם דק לתוך חלבוני הביצה להכות כל הזמן במהירות בינונית. הכה במהירות גבוהה על 10 דקות או עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים את תמצית הקוקוס ווניל.
מיד להקפיא את העוגה עם ציפוי קוקוס.
להוסיף קוקוס פתיתי לצדדים ולעשות גבול סביב החלק העליון של העוגה.
מקפלים את מלאי הכרטיס הלבן לשניים ואוזני ארנב עקבות.
לגזור. לעשות את אותו הדבר עם נייר ורוד, מה שהופך צורה קטנה יותר עבור החלק הפנימי של האוזן. להדביק את האוזן הפנימית הוורודה לנייר הלבן. תדביק את השיפודים לחלק האחורי של הנייר.
מוסיפים עיניים, פה ושפם עם ציפוי המעצב השחור. השתמש בציפוי מעצב ורוד עבור האף.