עוגת אשכוליות ופרג
עוגת אשכוליות ופרג היא lacto אובו צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, חמאה, גלגלית סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם פרג אשכוליות, לחם פרג אשכוליות, ו אשכוליות-ויניגרט פרג.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חמאה ואז קמח 1.5 ליטר בנדט או טבעת בדיל. הכה יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו וניל, קמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה, גרידת אשכוליות ומיץ, וזרעי פרג קלויים.
לגרד לתוך הפח וליישר אותו.
אופים עבור 40-55 דקות, בהתאם לצורת הפח שלך, עד שיפוד דקר יוצא נקי. תשאיר בקופסת השימורים להתקרר קצת בזמן שאתה מכין את הציפוי.
לחמם בעדינות את גלגלית סוכר, חמאה ומיץ אשכוליות כדי להמיס את החמאה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
הסר מהחום, מערבבים את ההתלהבות וקריר במשך כ 10 דקות עד מעובה וסירופ.
להפוך את העוגה החמה החוצה על מתלה קירור מברשת חצי זיגוג על העוגה. כפית את השאר מעל, לאט לאט, כך שהוא שוקע פנימה