קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו

עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו
גשו לסופר וקנו בטטות אדומות, חלב מרוכז, פירורי קרקרים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 6 כפות חמאה מומסת ומערבבים עד שפירורים מרגישים לחים כאשר נלחצים יחד עם קצות האצבעות, מוסיפים 1 כף חמאה מומסת אם תערובת פירור יבש. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ', בניית הצדדים 1/4 אינץ ' מעל שולי צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים קרום עד סט ומתחיל חום, על 10 דקות. מגניב על המדף. האם קדימה: קרום העוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות את קרום העוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים תנור ל 177°. פירס תפוחי אדמה מתוקים בכל רחבי עם מזלג; מניחים תפוחי אדמה על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים עד תפוחי אדמה הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 1 שעה 15 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים תפוחי אדמה פתוחים לגרוף את עיסת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
העברת עיסת למעבד ומחית עד חלקה. להפריש 2 כוסות מחית בטטה למילוי; מגניב לחלוטין (להזמין כל מחית הנותרים לשימוש אחר). לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
5
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
שלב 2 כוסות מחית בטטה, חלב מרוכז ממותק, וכל שאר החומרים בקערה גדולה; לטאטא עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מחית בטטהמחית בטטה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
אופים עוגה עד נפוח בקצוות ולהגדיר במרכז, על 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להעביר עוגה למתלה וקריר. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות או לילה.
1
מתלה עמדה בשליש העליון של תנור מחממים עד 204°. באמצעות מרית גומי, לגרד קרם מרשמלו לתוך קערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה אחרת עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים סוכר, 1 כף בכל פעם, ומכים עד פסגות נוקשות ומבריקות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 1/2 כוס מוקצה חלבוני ביצה כדי קרם מרשמלו ומערבבים עם מרית גומי או כפית רק עד משולב כדי להבהיר (קרם מרשמלו הוא דביק מאוד ויהיה קשה להתמזג בהתחלה, אבל מיזוג יהיה קל יותר כמו הלבנים הנותרים מקופלים). מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מורחים מרנג על גבי עוגה קרה, mounding מעט במרכז ומסתחררים עם סכין כדי ליצור פסגות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
אופים עוגה רק עד פסגות ורכסים של מרנג מרשמלו הם משחימים קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקצפת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.
7
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים