קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בננות פוסטר

עוגת בננות פוסטר
זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בננות פוסטר, עוגת בננות פוסטר, ו בננות קפואות מטפחות עוגת גלידה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קרום העוגה בצורת מראש, צונן בנייר כסף ולמלא עם משקולות עוגה (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים במשך 15 דקות על המדף התחתון של התנור, ולאחר מכן להסיר את המשקולות ואת אניה, לסובב, ואופים עד התחתון הוא חום זהוב, כ 15 דקות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הפוך את מילוי הבננה: בשורה התחתונה של הקרום אפוי עם פרוסות בננה מ 3 בננות. במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ומערבבים את הסוכר החום. המשך ערבוב עד הסוכר נמס ומתחיל caramelize. כבה את החום, לעמוד מאחור ולהוסיף את הרום (התערובת תהיה קיטור פופ).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים על אש נמוכה ומערבבים עד גושים קשוחים כל להיות חלקה. מוסיפים את השמנת ואת קמצוץ המלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לטאטא עד התערובת היא חלקה לחלוטין בועות מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים על בננות, מאפשרים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1
מניחים את החלב והרום בסיר בגודל בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר חום, קורנפלור ומלח במשך שתי דקות, עד התערובת מוארת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני עד שהוא מתחיל לבעבע בצדדים. השתמש בתערובת חלב חם כדי למזג את תערובת הביצה, הוספת הנוזל החם לביצים קצת בכל פעם לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את תערובת פודינג בחזרה לסיר ולהגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להקציף ברציפות. התערובת תתחיל להתעבות לאחר 3-4 דקות. תמשיך להקציף. כאשר פודינג מתחיל לגמגם או בועה, להקציף ללא הפסקה במשך שתי דקות, ואז לטאטא את החמאה ושופכים את פודינג חם על הבננות בקרום. לחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי ומניח במקרר לפחות 4 שעות כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
הסר ניילון נצמד מהחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
יוצקים cajeta או קרמל על החלק העליון של פודינג העליון עם קצפת קרה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3
מפזרים את הסוכר מגורען על הבננות, ציפוי אותם על פני השטח השטוחים, ולאחר מכן מניחים את הבננות על מגש מתכת. Brulee את צמרות הבננות באמצעות לפיד או מתחת לטוחן של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים אותם על גבי העוגה ומגישים מיד.