עוגת גבינה גורגונזולה עם אגוזי מלך קלויים
עוגת גבינה גורגונזולה עם אגוזי מלך קלויים דורשת כ 5 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-32 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. אם יש לכם אגוזי מלך טחונים, גבינת שמנת, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 14%. נסו עוגת גבינה גורגונזולה עם אגוזי מלך קלויים, Linguine Gorgonzola עם אגוזי מלך קלויים, ו Cheesy Gorgonzola Zucchini Pasta with Toasted Walnut And Aped Anjou Pears (מתכונים דומים).
הוראות
קו מחוץ למחבת springform, 9x3 אינץ ' עם רדיד אלומיניום כבד חובה. ריסוס בתוך מחבת עם ספריי בישול; לפזר אגוזי מלך הקרקע על החלק התחתון.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף ביצים; לנצח רק עד חלקה. מערבבים שמנת חמוצה, גבינה ופלפל רק עד מעורבב. כף שווה על אגוזי מלך במחבת.
מניחים springform במחבת קלייה גדולה; לשפוך מים חמים למחבת צלייה עד רבע מלא.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
הסר עוגת גבינה מחבת צלייה. תעביר את הסכין לקצה עוגת הגבינה כדי לשחרר אותה. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, על 2 שעות. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
מקשטים עם אגוזי מלך קלויים.