עוף קייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עירית להבים, שמן צמחי, עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 1/2 אינץ ' שמן צמחי על חום גבוה בינוני. השמן צריך להיות 360 מעלות f לטיגון. אם אין לך מדחום טיגון, להוסיף קוביית לחם לבן שמן חם. אם הלחם מתבשל בספירה של 40, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מכסים את משטח העבודה בנייר שעווה. לסדר שדיים על נייר. חזה עוף קטן פרפר, לחתוך לתוך בשר לרוחב, אבל לא דרך השד, ולפתוח אותם. שדיים לחתוך דק 6-אונקיה ניתן להסיר רק מהחבילה ומסודרים על נייר שעווה. מכסים בשר שד עם גיליון שני של נייר שעווה. Pound החוצה cutlets ל 1/4 אינץ ' עבה עם מחבת כבדה קטנה או פטיש גומי. תיזהר לא לקרוע בשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מגלגלים נייר שעווה ושדיים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
4
מערבבים עשבי תיבול קצוצים על קרש חיתוך עם שום קצוץ.