פיצה Buona Lisa עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1398 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא גבינת מוצרלה, בזיליקום, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו הפיצה הצמחונית של ליסה, בלוגר אורח: ליסה, בריטני וריילי עושות מאפינס פיצה, ו הגרנולה של ליסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 50
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לזרוק את פלפלים קלויים, עגבניות, בזיליקום ושום טחון עם 1 כף שמן זית בקערה; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים את השום פרוס הנותרים 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 1 דקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
למתוח או לגלגל את הבצק פיצה לתוך סיבוב 12-14 אינץ ' על משטח מקומח קלות. אבקת בנדיבות קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה אחרת עם קמח תירס ומניחים את הבצק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
טפטוף עם קצת שמן שום העונה עם מלח. למעלה עם תערובת מוצרלה, פרובולונה ופלפל עגבניות, ואז מפזרים צנוברים ושום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
תפוח אדמה נא מגורר
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פרובולון
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
להחליק את הפיצה על אבן פיצה שחומם מראש או תבנית אפייה ומבשלים עד הקרום הוא זהוב ופריך והגבינה נמסה, 10 עד 15 דקות. למעלה עם גבינת עיזים לפני חיתוך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.