עוגת גבינה ליים אבוקדו
עוגת גבינה ליים אבוקדו היא קינוח שמגיש 10. תמורת $1.95 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 9 גרם חלבון , 53 גרם שומן , ובסך הכל 923 קלוריות . מתכון זה אהוב על 205 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך מיץ ליים, גבינת שמנת, קרום קרקר גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אבוקדו לאסי מתוק - איך להכין אבוקדו לאסי - אבוקדו הודי , חטיפי עוגת גבינה קפואים קי ליים , ועוגת גבינה ג'ינג'ר וליים .
הוראות
מחממים את השמנת בסיר קטן עד שמופיעות בועות קטנות מסביב לקצוות.
מסירים מהאש ומערבבים סוכר לתוך השמנת עד שהיא נמסה.
מעבירים לקערה בינונית, ומניחים להתקרר.
מערבבים את האבוקדו וגבינת השמנת במעבד מזון ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את מיץ הליים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק, ואז טורפים לתוך תערובת השמנת המקוררת.
ממלאים מכשיר גלידה בתערובת, ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
כף לתוך בצק הפאי המוכן. משטח חלק עם מרית. מקפיאים לפחות שעתיים במקפיא לפני ההגשה.