עוגת גבינה לימון ללא אפייה
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת גבינה מקרון ללא אפייה לימון (קוקוס) & השקת ספרי בישול ללא אפייה, עוגת גבינה לימון ללא אפייה, ו לא לאפות עוגת גבינה לימון.
הוראות
מעיל 9 אינץ'. תבנית קפיצית עם תרסיס בישול.
מפזרים מחצית מפירורי קרקר גרהם בתחתית ו -1 אינץ'. את הצדדים של פאן; להפריש. ממיסים ג ' לטין במים רותחים; מגניב לטמפרטורת החדר.
בבלנדר שלבו את תערובת הג 'לטין, גבינת השמנת וגבינת הקוטג'; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים תערובת לקערה; מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מפזרים פירורי קרקר גרהם שנותרו. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות או עד להתייצבות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר, ולאחר מכן להסיר את הצדדים של המחבת.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.