עוגת גבינה עם אוכמניות ולימון
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 479 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם $1.18 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה לימון אוכמניות Parfaits יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ לימון, גבינת שמנת, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גבינה אוכמניות Parfaits, עוגת גבינה Parfaits עם עוגת אוכמניות מילוי, ו לא לאפות עוגת גבינה אוכמניות רזה Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הלחם הקצר: בקערה בינונית, לערבב את הקמח עם קמח תירס ומלח. במיקסר עומד מצויד במשוט, מערבבים את החמאה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד שמנת, על 2 דקות. לנצח את גרידת התפוז ותמצית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה עד שהבצק פשוט מתחבר. לטפוח את הבצק חמאה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה.
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. פתח את הבצק המצונן וגלגל אותו בין 2 גיליונות נייר קלף לסיבוב 8 אינץ '(בעובי 1/2 אינץ').
חותכים את הבצק לרצועות ברוחב 1/2 אינץ 'ומעבירים את הרצועות לסדינים האפייה; משאירים 1 אינץ' בין כל רצועה. מקררים את רצועות הבצק למשך 30 דקות, עד שמצוננים.
אופים את הלחם הקצר במשך כ 20 דקות, עד הזהב; לסובב את המחבתות באמצע הדרך אפילו לאפייה. בעוד רצועות חמאה קצרות חמות עדיין על תבנית האפייה, לחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
הפוך את קומפוט אוכמניות: בסיר קטן, לשלב 1 כוס אוכמניות עם סוכר ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום מתון עד אוכמניות להישבר, על 5 דקות. לגרד את רוטב אוכמניות לתוך בלנדר, להוסיף את מיץ לימון מחית עד חלקה. לגרד את רוטב אוכמניות לתוך קערה ולקפל את הנותרים 1 כוס אוכמניות שלם. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
בינתיים, להפוך את פודינג עוגת הגבינה: בסיר בינוני, להביא 3/4 כוס חלב לרתיחה עם 3 כפות של הסוכר; להסיר מן החום. בקערה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם קורנפלור ואת הנותרים 1/4 כוס חלב 2 כפות של סוכר. בהדרגה לטאטא את החלב החם לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך את התערובת לתוך הסיר להקציף כל הזמן על חום מתון עד מעובה, על 2 דקות. על אש נמוכה, להקציף את גבינת שמנת, מיץ לימון, גרידת לימון מגורר תמצית וניל עד חלקה, על 1 דקה. לגרד את פודינג עוגת הגבינה לתוך קערה. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומקרר עד צונן, על 2 שעות.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עד פסגות בינוניות. מקפלים את הקצפת לתוך פודינג עוגת הגבינה הצונן עד לא פסים להישאר. כפית את קוביות חמאה ורפרפת לקערות.
טפטוף עם קומפוט אוכמניות, מקשטים עם רצועות גרידת לימון ומגישים.