עוגת גבינה עם אוכמניות לימון
אם יש לכם vanillan extract, פקאן, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת גבינה בטעם לימון-אוכמניות, עוגת גבינה עם אוכמניות לימון, ו עוגת גבינה עם אוכמניות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 177°. גריז 9x 13x 2 תבנית אפייה.
שלב את כל מרכיבי הקרום באמצעות מזלג או הידיים. לחץ באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
מורחים את אוכמניות משמר באופן שווה על הקרום מקורר מעט.באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
מוסיף את מיץ לימון ותמצית וניל.
יוצקים את המילוי באופן שווה על הקרום ומשמר.
אופים 40-45 דקות, או עד סט.מגניב במחבת על מתלה תיל במשך כשעה. מקררים לפחות 2 שעות לפני חיתוך לתוך הסורגים.