עוגת גבינה פקאן
עוגת גבינה פקאן דורשת מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר ממתקים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם פאי פקאן., עוגת גבינה עם פאי פקאן., ו עוגת גבינה עם פאי פקאן. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כפית קינמון, וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ'.
בקערה גדולה, למזג את גבינת שמנת 1 1/4 כוס סוכר לבן עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מיזוג טוב.
הוסף 1/2 ליקר כוס, להתמזג במשך 5 דקות.
יוצקים את המילוי על גבי הקרום
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך כ 1 שעה. העוגה צריכה להיות חום זהוב, ויהיה עלה לחלק העליון של המחבת. לכבות את החום, ולתת להתקרר בתנור במשך 2 1/2 שעות. כאשר מגניב, להסיר את השפה של מחבת springform.
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר של ממתקים, ו 1 כפית ליקר יחד. כף על גבי עוגת הגבינה המקוררת.
בקערה קטנה, לשלב את הפקאן טחון דק, פירורי קרקר גרהם טחון דק, 1/2 כפות סוכר לבן, וקינמון.
מפזרים ציפוי פקאן על עוגת הגבינה. בזהירות לחץ על ציפוי פקאן לצדדים של עוגת הגבינה.
מקשטים את החלק העליון ואת הצדדים עם חצאי פקאן.