קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קטיפה אדומה

עוגת גבינה קטיפה אדומה
והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-173 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כל המטרה קמח, סודה לשתייה, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, 18 שכבה עוגת קטיפה אדומה, ו עוגת שכבות קטיפה אדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור שכבת עוגת הגבינה: - מחממים את התנור ל 325 מעלות ולהגדיר סיר מים לרתיחה.- גריז מחבת 9 springform ו בשורה התחתונה עם סיבוב של נייר קלף. לעטוף את החלק החיצוני של הכאב עם נייר כסף כדי לשמור על המים החוצה, ולהגדיר את המחבת לתוך מחבת גדולה יותר (לאמבט המים).- בקערה של מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיף את הסוכר והכה עד חלקה.- לעבור כף עץ או מרית ומערבבים את גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח.-
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מריתמרית
3
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, לוודא שהם משולבים אבל לא overmixed.-
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים בקמח עד רק בשילוב.-
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת המשומנת ושופכים מים רותחים לתוך המחבת הגדולה, באמצע מחבת עוגת הגבינה.-
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד עוגת הגבינה הוא רק להגדיר באמצע כ -40 דקות.- הפעל סכין לאורך הצדדים של המחבת ולתת עוגת הגבינה להתקרר לחלוטין על ידי הצבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של עוגת הגבינה וקירור לילה במחבת.עבור שכבת הקטיפה האדומה: - מחממים את התנור ל 350 מעלות. שמן וקמח 2 9 מחבתות.-
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת קקאו, ומלח יחד בקערה בינונית.- בקערה של מערבל חשמלי, לנצח את הביצים, שמן, חלב חמאה, תמצית וניל, וחומץ יחד עד בשילוב טוב.- עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את תערובת הקמח למרכיבים הרטובים להכות עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חומץחומץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
8
הוסף את צבע מאכל עד צבע הרצוי מושגת.- לחלק את הבלילה שווה בין 2 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
9
אופים 25-30 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי, סיבוב המחבתות באמצע הדרך.- מגניב את העוגות במחבתות במשך 5 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך אותם על מדפים קירור להתקרר לחלוטין.עבור ציפוי גבינת שמנת: - בקערה של מיקסר חשמלי, להכות יחד גבינת שמנת וחמאה עד אור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תנורתנור
סכיןסכין
קערהקערה
10
מוסיפים את תמצית הוניל.- לאט להוסיף את אבקת הסוכר והכה עד משולב היטב, על 2-3 דקות.- הכנתי עוגת גבינה ועוגת קטיפה אדומה לילה אחד ולתת לשניהם חסון-up במקרר הלילה. למחרת, הכנתי את הציפוי והרכבתי את העוגה.- ראשית, שכבת העוגות על גבי אחד את השני ולהחיל מעיל דק של ציפוי ולחזור למקרר במשך 30 דקות. זה מעיל הפירורים שלך.- אם אתה מקשט את העוגה כמו שאני עשיתי, להחיל שכבה נוספת של ציפוי חלק לחלק העליון של העוגה ולהשאיר את הצדדים לבד.- טען את שאר הזיגוג לתוך שקית צנרת בכושר עם טיפ כוכב פתוח גדול ופעל הדרכה רוז של אמנדה כדי לקשט את הצדדים..- חזור למקרר עד שתהיה מוכן להגיש.* הערה: הכנתי אצווה שלמה של ציפוי גבינת שמנת זה לעוגה 6 שלי, ולא נשאר הרבה, אז אם אתה רוצה לשחזר את הוורדים, הייתי מציע הכפלת מתכון ציפוי זה עבור עוגה 9 כדי לוודא שיש לך מספיק!
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה1גבינת פרמזן מגוררת26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®340פלפל האבנרוגבינת שמנת, קרהגבינת שמנת, קרה2ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי11קצת קישואים קצוציםגרידת חצי לימוןגרידת חצי לימון567פלפל האבנרוגבינת שמנת מלאה, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת מלאה, בטמפרטורת החדר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1אוראו ממולאים כפוליםצבע מאכל אדום, לפי הצורך (השתמשתי על צבע ג'ל)צבע מאכל אדום, לפי הצורך (השתמשתי על צבע ג'ל)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1גבינת פרמזן מגוררת(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1אוראו ממולאים כפוליםחומץ מזוקק לבןחומץ מזוקק לבן