קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת גביע חמאת בוטנים

עוגת גביע חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 806 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. 2410 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים שוקולד בקערה של מעבד מזון ודופק עד העוגיות הם כתושים לתוך פירורים אחידים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק במשך 15 שניות, מגרדים את הצדדים של הקערה, ודופק במשך 5 שניות נוספות, עד הפירורים מצופים באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה ולחץ על הפירורים כדי ליצור קרום אפילו לאורך החלק התחתון והצדדים של הצלחת. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מקציפים חצי שמנת כבדה לפסגות רכות ושמורה במקרר. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להוסיף את גבינת שמנת, סוכר קונדיטור, ומלח ומלח לטאטא עד חלקה (תצטרך לגרד את הצדדים של הקערה מספר פעמים כדי להוציא את הגושים).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומקציפים עד שהתערובת משולבת לחלוטין וחלקה (היא תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להוסיף 5 אונקיות של קצפת להקציף לשלב לחלוטין (זה עדיין יהיה עבה, רק קצת פחות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה מוכן להחליק את החלק העליון שטוח עם מרית אופסט. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום קטנה ומניחים בצד. בסיר קטן, להביא את הנותרים 5 אונקיות של שמנת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומאפשרים לו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
יוצקים את השוקולד על החלק העליון של מילוי חמאת בוטנים וחלק עם מרית אופסט. תירגע עד שהגנאש יתייצב, לפחות 10 דקות.העוגה תישאר במקרר ליום אחד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט